Ktoré vaky fičali minulý rok?

Najobľúbenejšie sedacie vaky

V minulom roku vám najviac padly no nóty naše sedacie vaky COUSSIN, PAZ a TURtur. Nie je divu, sú jednoducho taaaak pohodlné, naviac šité s optimizmom a v rôznych farebných škálach. Niektorí zákazníci sa držali obvyklých decentných farieb, ale väčšina z vás dala prednosť niečomu výraznejšiemu. Najúspešnejšou farbou roka 2014 sa tak u nás v SakyPaky stala limetka, teda zelená s nádychom žltej.
 

Naše novinky: vaky pre celú rodinu aj štvornohého chlpáča

Rok 2014 nebol len v znamení šitia vašich obľúbených vakov, ale taktiež sme tvorili nové. Nech už to bol elastický vak obludka, s ktorou sme deťom doslova trafili do ich fantázie, alebo luxusné kožené kreslo WAAW - asi najpohodlnejš vak v našej súčasnej ponuke. Vďaka našej súťaži sa veľmi dobre chytla ďalšia novinka - obrovský sedací vak KECKA, ktorý sme ušili aj pre pedajne Vodafone. .

Okrem dizajnu sme nazabúdali ani na praktickosť, takže sme do našej ponuky pridali podsedák, valec SakyPaky a podložku Haji. A pretože o psoch sa vraví, že sú najlepšími priateľmi človeka, sfúkli sme minulý rok aj niečo pre nich. Pelechvak Kostička, na ktorý sa dá pripevniť aj menovka, sa vám zapáči, takže ho od marca budeme šiť v menšej aj väčšej veľkosti. Nech má svoj pelíšok trebárz aj bišónik, či zlatý retrivier. Alebo by ste ho skúsili pre mačku, králika alebo mini prasiatko? Fantázii sa u nás v SakyPaky medze nekladú :)
 

Tešte sa na sedacie vaky vyrábané priamo na vaše želanie

Zrátané podčiarknuté, minulý rok ukázal, že ľudia u nás začínajú hľadať skutočne jedinečné kúsky za sme veľmi vďační, a sľubujeme, že vám ich budeme prinášať aj naďalej. Naviac už čoskoro chystáme ďalšiu novinku: sedací vak priamo podľa vášho gusta - budete si môcť nechať na látku vytlačiť menovku, verše alebo trebárz fotku. To je výzva čo? My sa jej nebojíme. Ako ste na tom vy?
 

Více než 30letá tradice naší dílny

Nový život pre staré vaky