Novinky pre celú rodinu

Tmavšie jesenné dni síce možno skôr lákajú ku spánku alebo odpočinku, ale my sme sa rozhodli nezaháľať a ušili sme pre vás úplne nové kúsky. Urobia radosť deťom, dospelým aj štvornohému chlpáčovi.
 

Pre deti

Už asi viete, že deti naše sedacie vaky milujú (stále častejšie šijeme vaky a taburety do škôlok či materských centier) a tak sme si povedali: vymyslíme pre nich ešte niečo špeciálne. Na svet tak prišla praktická podložka Haji, ktorú si môžete vziať von na piknik a rovnako tak si na nej deti užijú doma na ktorejkoľvek podlahe. Podložka je totiť vyplnená silnejším vliselínom, takže je krásne mäkká a hreje. Ušili sme ju z pevného a nepremokavého polyesterového materiálu českého pôvodu a skvele je, že keď sa vám bude zdať špinavá, jednoducho ju dáte do práčky. Podložku si môžete kúpiť v čiernej, zlatej, tmavo modrej a azúrovej farbe.

Ďalšou našou novou detskou vychytávkou je podsedák SakyPaky. Koľkokrát sme totiž videli, ako deti poriadne nedosiahnu na jedlo na stole alebo keď chú hrať na klavír, naťahujú sa zťažka na klaviatúru. Preto sme vymysleli tento podsedák, ktorý je opatrený bezpečným uzatváraním zipsu, vďakaktorému je možné odoberať alebo dopĺňať výplň a prispôsobiť si ho tak podľa seba. Nezabudli sme ani na praktické šnurky ktoré uviažete k stoličke a všetko je pekne stabilné. A pozor, až deti vyrastú, stačí šnurky vytiahnuť z pútok a máte praktický podsedák na zem. Pretože máme radi pestrosť, ponúkame podsedák v celkom dvanástich farbách.
 

Pre dospelých

Už teraz si u nás všetci dospeláci môžu kúpiť najrôznejšie sedacie vaky, a to ako do interiéru, tak aj exteriéru. Napriek tomu sme si ale povedali, že by to chcelo niečo trošku luxusnejšieho a výsledkom nášho "trápenia mozgových závitov" :) je WAAW kreslo z talianskej eko kože. Sedenie na ňom je ťažko popísateľné, to jednoducho musíte skúsiť a hneď zistíte prečo sme ho pomenovali waaw. Aby kreslo krásne sadlo do najrôznejších interiérov, vyrábame ho v čiernej, belej, oceľovo sivej, tmavo hnedej, béžovej a červenej farbe.

Pre chlpáčov

Súčasťou množstva rodín sú zvieratá, najčastejšie psíkovia a mačky, a taktiež na nich u nás v SakyPaky myslíme. Ušili sme originálny pelechvak Kostička. Vnútorná časť vaku je vyrobená zkvalitnej, pevnej. plstenej podšívky ktorá je naplnená certifikovanou a zdravotne nezávadnou EPS náplňou. Vrchý obal je nepremokavý, snímateľný a prateľný. A pretože my máme radi vždy niečo extra, na prednú stranu pelechvaku je možné miesto nápysu MOJE miesto doobjednať menovku s vlastným textom.
 

Více než 30letá tradice naší dílny

Nový život pre staré vaky