Predstavujeme nové sedacie vrecia

Rozhodli sme sa urobiť radosť deťom i dospelým. Znovu si tak u nás môžete kúpiť originálnu Obludku, luxusný Sakypak s podnožníkom a mäkkučké vankúše. A máme ešte jednu novinku- prezentujeme naše fotky na Instagrame.  
 

Obludka pre detskú fantáziu

Nepreháňame, keď tvrdíme, že si ju deti zamilujú. O čom že je reč? O detskom sedacom vreci Obludka. Na jednej strane krásne gúľa očami, na druhej spí a hlavne je vak úplne ideálny pre váľanie a mazlenie. Pokiaľ nemáte doma toľko miesta alebo je vaše dieťatko zatiaľ malé, Obludku máme i vo forme vankúša!


Sedací pytel Sakypak s podnožníkem

Vankúš, s ktorým se bude spať jedna báseň

Dospelý ale rozhodne nemusia svojim ratolestiam závidieť. Pre mäkké poležaníčko je ako stvorený sedací vak Sakypak s podnožníkom. Objednať si ho môžete hneď v 12 farbách. To bude designový doplnok do vašeho interiéru. A pretože často trávime viac času v práci ako doma, ďalšou novinkou je vankúš Šanón. Ako už z názvu vyplýva, je v designe kancelárskych dosiek, takže zakryť malého šlofíka v práci nebude vôbec ťažké :) A pozor na vankúš je možné vytlačiť text podľa vašeho želania. 

Väčšinu spomínaných sedacích vriec, vakov a vankúšov šijeme na objednávku, takže prosíme o trpezlivosť, dodanie býva do dvoch týždňov. Viete, ale ako sa hovorí – kto si počká, ten sa dočká. 

Více než 30letá tradice naší dílny

Nový život pre staré vaky