Prvotriedne materiály

Sedacie vaky SakyPaky pre vás vyrábame z vysoko kvalitných a overených materiálov. V základnej rade cenovo najdostupnejších sedacích vakov ide o materiál KORTEXTN 600D – 100% polyesterový materiál s PVC poterom z vnútornej strany. Materiál je veľmi pevný, stálofarebný a nie je náchylný na ušpinenie. Jednoducho sa udržuje vlhou hubkou.



Nylony ... 100% POLYAMID – veľmi pevný materiál s miernym leskom s PVC poterom z vnútornej strany. Zem pôvodu ČR.



EKO koža - materiál pri ktorého výrobe je použitých 12 % pravých kožených vlákien na tkanom textilnom podklade. Je vysoko pevný, nevyťahá sa, zdravotne nezávadný, využívajúci sa mimo iného na výrobu luxusných sedacích súprav. Zem pôvodu Taliansko.



Materiály do exteriéru - certifikované, nepremokavé materiály vhodné aj pre vonkajšie použitie. Materiál sa vyznačuje veľmi jednoduchou údržbou a je príjemný na dotyk. Zem pôvodu Taliansko.



Vzorované materiály - 100% polyester. Vysoko kvalitný materiál českého pôvodu s vodným stĺpcom 30 cm. Výrobky z tohto materiálu sú vhodné aj pre exteriérové použitie, rovnako tak ako do interiéru. Tieto materialy si sami potláčame a je možné vyrobiť vlastný design už od jedného kusu. Aj vďaka tomuto materiálu Vám môžeme prinášať originálny a jedinečný design produktov SakyPaky.



Více než 30letá tradice naší dílny

Nový život pre staré vaky