Nové vaky pre exteriér

Leto sa prehuplo do svojej druhej polovice, čo ale rozhodne neznamená žiadny smútok. Podľa predpovedí sa môžeme tešiť ešte na spústu slnečných dní. Už máte plány ako ich využiť?

Čo tak sa natiahnuť do krásne mäkkého sedacieho vaku a len tak leňošiť? Že by sa vám potom nechcelo upratovať vak zasa večer domov? Nemusíte. Ako novinku sme do nášho sortimentu zaradili špeciálne sedacie vaky SakyPaky pre exteriéry, ktoré budete skrývať iba na zimu. Celé leto môžu zostať na terase na slnku a kľudne aj zmoknúť v hustom daždi. Ako je to možné? Sú vyrobené z odolného a zdravotne nezávadného materiálu dovezeného z Talianska.

Presnejšie sa jedná o materiál tvorený z 99% z PVC a 1% polyuretanu. Tento materiál je atestovaný na odolnosť trhania, oderu, pliesniam a proti opakovanému ohybu. A ubezpečujeme vás, že pri jeho výrobe neboli použité zmäkčovadlá a všetka chémia je na vodnej báze. Že ide o naozaj kvalitný materiál dokazuje certifikát ktorý povoluje jeho použitie vo veréjnych priestoroch ako sú školy, divadlá či aquaparky. A rovnako ako u ostatných našich sedacích vakov aj tu máte na výber z najrôznejších farieb. Zažiadala sa vám svetlo tyrkysová, šedá, biela či oranžová? Žiadny problém. Z bazénu rovno na vak.

Pretože vaky sú vyrobené z vodeodolného materiálu, bez starostí sa na nich môžete natiahnuť rovno z bazénu. Môžete si sadnúť v mokrých plávkach rovnako tak ako bez nich :) A to najlepšie na koniec. Pri nákupe od 120 € vám vak privezieme ZaúplneDARMO! SakyPaky milujú letné leňošenie.

Více než 30letá tradice naší dílny

Nový život pre staré vaky